SIJAINTI
Festivaali sijaitsee Otanlahden rannalla Raumalla osoitteessa Suvitie 1, 26100 Rauma.

SAAPUMINEN
Raumalle on helppo saapua omalla autolla tai linja-autolla. Tapahtuma-alueelle on matkaan linja-autoasemalta noin 2 kilometriä. Rauman linja-autoasema sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 5. Parkkipaikoista ja pysäköinnistä lisäinfoa täällä.

TILAPÄISET LIIKENNEJÄRJESTELYT

Liikennettä pyritään ohjaamaan niin, että poikkeavia liikennejärjestelyjä syntyy festivaalin vuoksi mahdollisimman vähän.

Omalla autolla saapuvia varten on teiden varsilla hyvät opasteet niin festivaalialueelle kuin Sinkokadulla sijaitsevalle parkkialueellekin. Parkkialueelta pääsee kävellen tapahtuma-alueelle. Parkkipaikkoja ei ole tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä.

PAIKOITUS

Yleispaikoitus, Sinkotien festaripysäköinti
1–3 vuorokautta, 10 €/poistuminen.

Ostettavissa ennakkoon täältä. Paikoituksen voi maksaa myös poistuttaessa paikoituksesta. Ei erillistä vartiointia.

Osoitteet:
Paikoitusalue: Sinkokatu 11
RMJ konserttialue: Urheilukatu 22
Majoitusalueet:
Poroholman lomakeskus: Poroholmantie 8
RMJ karavaanialue: Urheilukatu 22
RMJ teltta-alue: Osoite tulossa keväällä

Lisätiedot paikoituksesta ja paikoitusliput ennakkohintaan »

IKÄRAJA
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin.

LIPUT JA RANNEKKEET
Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. Lippupisteessä seuraavan päivän lippujen ennakkolipunmyynti päättyy edellisenä iltana klo 23.59 (perjantain lippujen myynti päättyy torstaina klo 23.59). Tämän jälkeen lippuja on edelleen mahdollista ostaa Tiketistä ja portilta. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. Rannekkeenvaihto on avoinna aina viimeiseen esiintyjään asti. Ranneke mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

MAKSUVÄLINEET
Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käy käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

VALOKUVAUS
Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat. Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festivaalialueella. Päivittäessäsi kuvia someen, muista käyttää hästägejä #RMJ2019 #raumanmerenjuhannus

ESTEETTÖMYYS
Festivaalialueen maasto on hyvin vaihtelevaa (asvalttia, hiekkaa, soraa, nurmikkoa), ja näin ollen paikoin vaikeakulkuista. Avustettavan henkilön saattaja pääsee festivaalille ilmaiseksi. Henkilökohtaiset avustajat eivät tarvitse erikseen tapahtumalippua, vaan pääsevät alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla oltava mukanaan näkövammaiskortti.

Alueella on pyörätuolilla liikkuville oma katsomo päälavan läheisyydessä, josta keikat voi katsoa turvallisesti ilman näköesteitä. Alueelta löytyy invavessoja.

Kysyttävää esteettömyydestä? Ota yhteyttä osoitteeseen: festivaalit(a)nelonenmedia.fi. Laita viestin otsikoksi RMJ.

NARIKKA
Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Narikkamaksu 3,00 € / käynti. Narikka sulkeutuu alueen tyhjennettyä.

ALUEEN PALVELUT
Festarialueella on useita myyntikojuja ja ruokakojuja sekä runsaasti oheisohjelmaa. Lisätietoa ruokatarjonnasta ja oheispalveluista tulossa keväällä.

TÖLKKIPANTTI
Festareilla on käytössä tölkkipantti. Tölkkipantti on 2 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen.

TURVALLISUUS
Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta festivaalialueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman niin ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kielletty. Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Tapahtuma-alueelle saa tuoda oman alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa, tölkissä tai pahviastiassa (esim. pillimehut). 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueelle on sallittu.  

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT
Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat/esineet ovat kiellettyjä:

 • järjestelmäkamerat ja videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
 • läppärit ja padit
 • sateenvarjot
 • polkupyörät
 • lasipullot (riippumatta sisällöstä)
 • retkituolit
 • alkoholituotteet
 • huumaavat aineet
 • ampuma- ja teräaseet
 • monitoimityökalut
 • räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
 • paksut ketjut
 • muut lyömäaseet
 • eläimet
 • selfiekepit
 • julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
 • yleisön käsien päällä "surffaaminen", eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
 • liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksia.

LÖYTÖTAVARAT
Löytötavaroita voit kysellä festivaalin aikana narikasta.

YHTEYSTIEDOT
INFO
festivaalit(a)nelonenmedia.fi
Kirjoita viestin aiheeksi "RMJ"
Yritys- ja ryhmälippujen tilausohjeet täällä.

MYYNTIPAIKAT / YRITYSYHTEISTYÖ
tapahtumat(a)nelonenmedia.fi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Sarianna Matikainen
sarianna.matikainen(a)nelonenmedia.fi

MARKKINOINTI
Sinikka Långström
sinikka.langstrom(a)nelonenmedia.fi

MEDIATIEDOTUS
Sari Andersson
sari(a)propromotion.fi

MEDIA

Median akkreditointi on avoinna täällä.

RMJ 2018 kuvat medialle täältä - kuvaaja: Niki Soukkio

Rauman ilmatila on lentokieltoaluetta, dromejen lennättäminen kielletty.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.