SIJAINTI
Festivaali sijaitsee Otanlahden rannalla Raumalla osoitteessa Suvitie 1, 26100 Rauma.

SAAPUMINEN
Raumalle on helppo saapua omalla autolla tai linja-autolla. Tapahtuma-alueelle on matkaan linja-autoasemalta noin 2 kilometriä. Rauman linja-autoasema sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 5. Parkkipaikoista ja pysäköinnistä lisäinfoa majoitus-sivulla.

Onnibus kuljettaa festarikävijät edullisesti Raumalle ja takaisin! Raumalle liikennöi reitti F8, katso tarkempi reitti ja aikataulut täältä ja varaa matkasi nyt!

PAIKOITUS
Konserttialueen läheisyydessä ei ole vapaata, tai ilmaista paikoitustilaa. Voit pysäköidä autosi vartioidulle paikoitusalueelle Sinkokadulle, aivan konserttialueen läheisyyteen (matkaa n. 500m). Paikoitusalueelta saa poistua ja sinne saa palata vapaasti lipun voimassaoloaikana.
Lisätiedot ja paikoitusliput ennakkohintaan »

IKÄRAJA
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin.

LIPUT JA RANNEKKEET
Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. Rannekkeenvaihto on avoinna aina viimeiseen esiintyjään asti. Huomioithan että yhden päivän rannekkeita ei vaihdeta ennakkoon. Ranneke mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

MAKSUVÄLINEET
Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käy käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

VALOKUVAUS
Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat. Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festivaalialueella. Päivittäessäsi kuvia someen, muista käyttää hästägejä #RMJ2018 #raumanmerenjuhannus

ESTEETTÖMYYS
Festivaalialueen maasto on hyvin vaihtelevaa (asvalttia, hiekkaa, soraa, nurmikkoa), ja näin ollen paikoin vaikeakulkuista. Avustettavan henkilön saattaja pääsee festivaalille ilmaiseksi. Henkilökohtaiset avustajat eivät tarvitse erikseen tapahtumalippua, vaan pääsevät alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla oltava mukanaan näkövammaiskortti.

Alueella on pyörätuolilla liikkuville oma katsomo päälavan läheisyydessä, josta keikat voi katsoa turvallisesti ilman näköesteitä. Alueelta löytyy invavessoja.

Kysyttävää esteettömyydestä? Ota yhteyttä osoitteeseen: festarit(a)ncdpro.fi. Laita viestin otsikoksi RMJ.

NARIKKA
Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Narikkamaksu 3,00 € / käynti.

TURVALLISUUS
Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta festivaalialueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman niin ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kielletty. Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Tapahtuma-alueelle saa tuoda oman alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa, tölkissä tai pahviastiassa (esim. pillimehut). 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueelle on sallittu.  

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT
Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat/esineet ovat kiellettyjä:

 • järjestelmäkamerat ja videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
 • läppärit ja padit
 • sateenvarjot
 • polkupyörät
 • lasipullot (riippumatta sisällöstä)
 • retkituolit
 • alkoholituotteet
 • huumaavat aineet
 • ampuma- ja teräaseet
 • monitoimityökalut
 • räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
 • paksut ketjut
 • muut lyömäaseet
 • eläimet
 • selfiekepit
 • julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
 • yleisön käsien päällä "surffaaminen", eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
 • liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksia.

LÖYTÖTAVARAT
Löytötavaroita voit kysellä festivaalin aikana narikasta. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelun Turun toimistoon seuraavana festivaalin jälkeisenä arkipäivänä. Löytötavarapalvelun puhelinpalvelu avoinna ma-pe 9-17, la 10-14: 0600 03391 (1.98€/min+pvm)

YHTEYSTIEDOT
INFO
festarit(a)ncdpro.fi
Kirjoita viestin aiheeksi "RMJ"
Infopuhelin: 041 808 8721

MYYNTIPAIKAT
info(a)myyntipaikat.fi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Sarianna Matikainen
sarianna.matikainen(a)nelonenmedia.fi

MARKKINOINTI
Sinikka Långström
sinikka.langstrom(a)nelonenmedia.fi

YRITYSYHTEISTYÖ
Valtteri Autero
valtteri.autero(a)ncdpro.fi
044 240 7342

MEDIA
Median akkreditointi on nyt avoinna täällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää akkreditointiin liittyen, ota yhteyttä: sari(a)propromotion.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.