SIJAINTI:
Festivaali sijaitsee Otalahden rannalla Raumalla osoitteessa Suvitie 1, 26100 Rauma.

SAAPUMINEN:
Raumalle on helppo saapua omalla autolla tai linja-autolla. Tapahtuma-alueelle on matkaan linja-autoasemalta noin 2 kilometriä. Rauman linja-autoasema sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 5. Parkkipaikoista tulossa lisäinfoa kevään aikana.

IKÄRAJA:
Tapahtuman ikäraja on 18-vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin.

RANNEKKEENVAIHTO:
Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. Rannekkeenvaihto aukeaa puolta tuntia ennen porttien aukaisua, ja on avoinna aina viimeiseen esiintyjään asti. Huomioithan että yhden päivän rannekkeita ei vaihdeta ennakkoon. Ranneke mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta.

VALOKUVAUS
Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat. Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festivaalialueella.

INFO

INFO
festarit(a)ncdpro.fi

MYYNTIPAIKAT
info(a)myyntipaikat.fi

YRITYSYHTEISTYÖ
Valtteri Autero
vatteri.autero(a)ncdpro.fi
044 240 7342