Ajankohtaista

RAUMANMEREN JUHANNUSTA EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että RMJ’tä ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Terveys edellä, vaikka tilanne harmittaa tällä hetkellä valtavasti, mutta vielä me bailataan!

Jos haluat juhlia ensi vuoden RMJ’ssä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Raumanmeren Juhannukseen 2021. RMJ juhlitaan ensi juhannuksena Raumalla Otanlahden rannalla 24.-26.6.2021. Lisätietoa 2021 tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. 

Jos haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 30.6.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

RMJ’n nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, tsekkaa osio täältä: www.rmj.fi/ukk

Jos mieleen nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksäriä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä olla, tsekkaathan ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt yhdessä vaikeiden aikojen yli ja ajatukset kohti ensi vuoden juhannusta, luvassa Suomen kovimmat biitsipartyt 2021!

Pidä huoli ❤