Info

Töitä tarjolla RMJ'ssä!

Tule mukaan tekemään kesän parasta juhannusfestaria ja hae töihin RMJ’n siivousporukkaan! Muutama paikka on vielä vapaana, töitä on tarjolla koko juhannukseksi 20.-22.6. Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot: jape(a)enjoyfestival.fi.

Myös seurat voivat hakea talkoisiin, yhteydenotot: festivaalit(a)nelonenmedia.fi

Saapuminen

SIJAINTI

Festivaali sijaitsee Otanlahden rannalla Raumalla osoitteessa
Urheilukatu 22, 26100 Rauma.

SAAPUMINEN

Raumalle on helppo saapua omalla autolla tai linja-autolla. Tapahtuma-alueelle on matkaan linja-autoasemalta noin 2 kilometriä. Rauman linja-autoasema sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 5. Jos saavut autolla, navigaattorin opastuksella löydät perille.

TILAPÄISET LIIKENNEJÄRJESTELYT

Liikennettä pyritään ohjaamaan niin, että poikkeavia liikennejärjestelyjä syntyy festivaalin vuoksi mahdollisimman vähän.

Parkkialueelta pääsee kävellen tapahtuma-alueelle. Parkkipaikkoja ei ole tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä.

PAIKOITUS

Paikoitustilaa löytyy Sinkokadulta, vapaa pysäköinti.
Ei erillistä vartiointia.

OSOITTEET:

Paikoitusalue: Sinkokatu 11
RMJ konserttialue: Urheilukatu 22

Majoitusalueet:

Poroholman lomakeskus: Poroholmantie 8
RMJ karavaanialue: Urheilukatu 22
RMJ teltta-alue: Suvitie

Tapahtumassa

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin.

LIPUT JA RANNEKKEET

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. Lippupisteessä seuraavan päivän lippujen ennakkolipunmyynti päättyy edellisenä iltana klo 23.59 (perjantain lippujen myynti päättyy torstaina klo 23.59). Tämän jälkeen lippuja on edelleen mahdollista ostaa Tiketistä ja portilta. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. Ei ennakkorannekkeenvaihtoa, vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita. Rannekkeenvaihto on avoinna aina viimeiseen esiintyjään asti. Ranneke mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Lipunmyynti, rannekkeenvaihto ja check in-piste

TO 20.6. klo 15.00-00.30
PE 21.6. klo 13.45-01.00
LA 22.6. klo 13.45-01.00

Lisätietoa yritys- ja ryhmätilauksista täältä.

NARIKKA

Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Narikkamaksu 3,00 € / käynti.

Narikka auki

TO 20.6. klo 15.00
PE 21.6. klo 13.45
LA 22.6. klo 13.45

Narikka sulkeutuu alueen tyhjennettyä.

TÖLKKI/PULLOPANTTI

Festareilla on käytössä pantti. Pantti koskee sekä tölkkejä että pulloja. Pantti on 1 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin/pullon myyntitiskeille tai pantinpalautuspisteeseen.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

VALOKUVAUS

Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat. Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festivaalialueella. Päivittäessäsi kuvia someen, muista käyttää hästägejä #RMJ2019 #raumanmerenjuhannus

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta festivaalialueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, niin ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kielletty. Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Tapahtuma-alueelle saa tuoda oman alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa, tölkissä tai pahviastiassa (esim. pillimehut). 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueelle on sallittu.

ENSIAPU

Tapahtumassa on SML Medical Oy:n järjestämät ensiavun ja ensihoidon palvelut ja alueella päivystää useita terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joilta voi pyytää apua pienempiin ja isompiin haavereihin. Jos tarvitset ensiapua tai ensiapuun liittyvää neuvontaa, meidät tavoittaa soittamalla numerosta 0207301192 ja WhatsAppilla numerosta 0405766271.

www.sml-medical.fi

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat/esineet ovat kiellettyjä:

 • järjestelmäkamerat ja videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
 • läppärit ja padit
 • sateenvarjot
 • polkupyörät
 • lasipullot (riippumatta sisällöstä)
 • retkituolit
 • alkoholituotteet
 • huumaavat aineet
 • ampuma- ja teräaseet
 • monitoimityökalut
 • räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
 • paksut ketjut
 • muut lyömäaseet
 • eläimet
 • selfiekepit
 • julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
 • yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
 • liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksia.

RUOKATARJONTA

RMJ Street Food

Burgers & Pepsi Max Food Truck

Raikkaita juomia ja maukkaita burgereita! Pepsi Max on nyt enemmänkin kuin virvoitusjuoma! Uuden uusi food truckimme tarjoilee festarivieraille nyt janoon ja suureen nälkään festareiden parhaat burgerit. Aina tilauksesta tehdyillä burgereillamme jaksaa juhlia!

Laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia.

Kariniemen Kanavaanari Food Truck

Kanavaanari Food Truck tuo Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut nyt myös juhannusvieraiden saataville! Kariniemen kotitilojen katuruokarekka kurvaa Raumanmeren Juhannukseen ruokkimaan nälkäisen juhannuskansan raikkailla salaateilla ja ruokaisilla kanaburgereilla. Isompaan nälkään ja suuremmille seurueille food truckimme tarjoilee sormisyötävät talon omilla kastikkeilla!

Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Butcher’s Hot Dog & More Food Truck

Enemmän kuin vain nakkisämpylöitä tarjoilee Butcher Hot Dogs and More. Me kyllästyimme perinteisiin nakkisämpylöihin ja päätimme tehdä hodareista oikeasti maistuvia. Vaihdoimme sämpylän peruspullasta artesaanileipomon sämpylään, nakit premium-luokan makkaroihin ja lihoihin, lisäsimme joukkoon vielä itse tehdyt kastikkeet ja raikkaita kasviksia. Hodareiden lisäksi asetimme tarjolle social foodia, valikoiman parhaimmista mauista yksin syötäväksi tai jaettavaksi.

Laktoosittomia annoksia.

The [G]Rilli

Yli 15 vuoden kokemuksella Suomen kiistatta parhaat festariruoat! The (G)Rilli paistaa tänäkin vuonna onnellisimpien festarijuhlijoiden sapuskat! Mahtavat makkaraperunat sekä kebabit ja kanat talon omissa kastikkeissa, aina aamuvarhaisesta yömyöhään! Ny [G]rillataan!

Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Beanit Vegan Burgers & Bowls Food Truck

Vegaania katuruokaa! Ruokarekkamme rokkaa ja kokkaa täyteläiset burgerit ja freshit bowlit Rauman, meren ja juhannuksen ystäville. Pienleipomon burgersämpylämme välistä löydät kotimaisen härkäpapupihvin, raikkaat kasvikset ja suussa sulavat kastikkeet. Aasian tuulia henkivät vegaaniset beanit bowlimme tarjotaan autenttisten aasialaisten kastikkeiden, pikkelöityjen vihannesten, riisin ja tuoreiden yrttien kanssa.

Vegaanista ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Kafferosteriet Löfbergs Street Café

Yöttömän yön juhlaa ja eruooppalaista katukahvilatunnelmaa tarjoilee Kafferosteriet Löfbergs! Myös juhannusjuhlan humussa täytyy ottaa välillä hetki itselle tai istahtaa ystävien kanssa terassille nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta. Tule nauttimaan pitkän päivän paahteessa tummapaahtoista pienpaahtimokahvia ja artesaanileipomon leivonnaisia!

ALUEEN PALVELUT

Festarialueella on useita myyntikojuja ja ruokakojuja sekä runsaasti oheisohjelmaa.

UV-paja

RMJ’hin nousee tänä vuonna ensimmäistä kertaa UV-paja! UV-pajalla voit maalata itsesi tai kaverisi juhannustunnelmaan UV-maaleilla ja ihastella luomuksiasi sen jälkeen telttalavalla eli Loop Stagella, jossa kattoa koristaa UV-valot!

Mia MOORE pikakampauspiste

Mia MOOREn pikakampauspisteellä loihditaan juhannuksen mageimmat kampaukset! Miltä kuulostaisi esim. luonnonkukilla ja glitterillä koristeltu kampaus? Pisteellä myynnissä myös mm. magneettiripsiä joilla loihdit juhannusmeikin hetkessä kuntoon, biohajoavaa glitteriä, Evon matkakokoisia hiustuotteita tyylin viimeistelyyn.. Poikkea pisteellä ja ihastu!

Tivolilaitteet ja benji

Festarialueelta löytyy toimintaa myös hurjapäille! Todista rohkeutesi testaamalla tivolilaitteita tai vaikkapa hyppäämällä perinteinen festaribenji.

Muut myyntipisteet

Juhannuksena voi shoppailla myös alueen monissa muissa myyntipisteissä: tarjolla on niin festariasustuksen täydentäviä huikeita vaatteita ja asusteita, lävistyskoruja, lakumyyntiä ja paljon muuta!

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueen maasto on hyvin vaihtelevaa (asvalttia, hiekkaa, soraa, nurmikkoa), ja näin ollen paikoin vaikeakulkuista. Avustettavan henkilön saattaja pääsee festivaalille ilmaiseksi. Henkilökohtaiset avustajat eivät tarvitse erikseen tapahtumalippua, vaan pääsevät alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla oltava mukanaan näkövammaiskortti.

Alueella on pyörätuolilla liikkuville oma katsomo päälavan läheisyydessä, josta keikat voi katsoa turvallisesti ilman näköesteitä. Alueelta löytyy invavessoja.

Kysyttävää esteettömyydestä? Ota yhteyttä osoitteeseen: festivaalit(a)nelonenmedia.fi. Laita viestin otsikoksi RMJ.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voit kysellä festivaalin aikana narikasta. Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun, Turun toimipisteeseen.

Toimipisteen yhteystiedot:

Kauppakeskus Länsi 1 (parkkihalli)
Viilarinkatu 5, 20320 Turku
Palvelee ma-pe 9-17 ja la 10-14

Puhelinpalvelu 060003391
(1.98€/min+pvm)

MEDIA

Median akkreditointi on avoinna täällä.

Artistien PR-kontaktit.

Rauman ilmatila on lentokieltoaluetta, dronejen lennättäminen kielletty.

YHTEYSTIEDOT

INFO

festivaalit(a)nelonenmedia.fi
Kirjoita viestin aiheeksi ”RMJ”
Yritys- ja ryhmälippujen tilausohjeet täällä.

MYYNTIPAIKAT / YRITYSYHTEISTYÖ

tapahtumat(a)nelonenmedia.fi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Sarianna Matikainen
sarianna.matikainen(a)nelonenmedia.fi

TUOTTAJA

Jonna Myllykangas
jonna.myllykangas(a)nelonenmedia.fi

MARKKINOINTI

Laura Hyvärinen
laura.hyvarinen(a)sanoma.com

MEDIATIEDOTUS

Sari Andersson
sari(a)propromotion.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä

Paikalliset tukijat