Info

Saapuminen

SIJAINTI

Festivaali sijaitsee Otanlahden rannalla Raumalla osoitteessa
Urheilukatu 22, 26100 Rauma.

SAAPUMINEN

Raumalle on helppo saapua omalla autolla tai linja-autolla. Tapahtuma-alueelle on matkaan linja-autoasemalta noin 2 kilometriä. Rauman linja-autoasema sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 5. Jos saavut autolla, navigaattorin opastuksella löydät perille.

TILAPÄISET LIIKENNEJÄRJESTELYT

Liikennettä pyritään ohjaamaan niin, että poikkeavia liikennejärjestelyjä syntyy festivaalin vuoksi mahdollisimman vähän.

Parkkialueelta pääsee kävellen tapahtuma-alueelle. Parkkipaikkoja ei ole tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä.

PAIKOITUS

Paikoitustilaa löytyy Sinkokadulta, vapaa pysäköinti. Ei erillistä vartiointia.

Osoitteet:

Paikoitusalue: Sinkokatu 11
RMJ konserttialue: Urheilukatu 22

Majoitusalueet:

Poroholman lomakeskus: Poroholmantie 8
RMJ karavaanialue: Urheilukatu 22
RMJ teltta-alue: Osoite tulossa keväällä

Lisätiedot paikoituksesta ja paikoitusliput ennakkohintaan »

Tapahtumassa

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin.

LIPUT JA RANNEKKEET

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. Lippupisteessä seuraavan päivän lippujen ennakkolipunmyynti päättyy edellisenä iltana klo 23.59 (perjantain lippujen myynti päättyy torstaina klo 23.59). Tämän jälkeen lippuja on edelleen mahdollista ostaa Tiketistä ja portilta. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. Rannekkeenvaihto on avoinna aina viimeiseen esiintyjään asti. Ranneke mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Lisätietoa yritys- ja ryhmätilauksista täältä.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

VALOKUVAUS

Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat. Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festivaalialueella. Päivittäessäsi kuvia someen, muista käyttää hästägejä #RMJ2019 #raumanmerenjuhannus

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueen maasto on hyvin vaihtelevaa (asvalttia, hiekkaa, soraa, nurmikkoa), ja näin ollen paikoin vaikeakulkuista. Avustettavan henkilön saattaja pääsee festivaalille ilmaiseksi. Henkilökohtaiset avustajat eivät tarvitse erikseen tapahtumalippua, vaan pääsevät alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla oltava mukanaan näkövammaiskortti.

Alueella on pyörätuolilla liikkuville oma katsomo päälavan läheisyydessä, josta keikat voi katsoa turvallisesti ilman näköesteitä. Alueelta löytyy invavessoja.

Kysyttävää esteettömyydestä? Ota yhteyttä osoitteeseen: festivaalit(a)nelonenmedia.fi. Laita viestin otsikoksi RMJ.

NARIKKA

Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Narikkamaksu 3,00 € / käynti. Narikka sulkeutuu alueen tyhjennettyä.

ALUEEN PALVELUT

Festarialueella on useita myyntikojuja ja ruokakojuja sekä runsaasti oheisohjelmaa. Lisätietoa ruokatarjonnasta ja oheispalveluista tulossa keväällä.

TÖLKKIPANTTI

Festareilla on käytössä tölkkipantti. Tölkkipantti on 2 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen.

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta festivaalialueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, niin ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kielletty. Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Tapahtuma-alueelle saa tuoda oman alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa, tölkissä tai pahviastiassa (esim. pillimehut). 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueelle on sallittu

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat/esineet ovat kiellettyjä:

 • järjestelmäkamerat ja videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
 • läppärit ja padit
 • sateenvarjot
 • polkupyörät
 • lasipullot (riippumatta sisällöstä)
 • retkituolit
 • alkoholituotteet
 • huumaavat aineet
 • ampuma- ja teräaseet
 • monitoimityökalut
 • räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
 • paksut ketjut
 • muut lyömäaseet
 • eläimet
 • selfiekepit
 • julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
 • yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
 • liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksia.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voit kysellä festivaalin aikana narikasta. Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun.

MEDIA

Median akkreditointi on avoinna täällä.

RMJ 2018 kuvat medialle täältä – kuvaaja: Niki Soukkio

Rauman ilmatila on lentokieltoaluetta, dronejen lennättäminen kielletty.

YHTEYSTIEDOT

INFO

festivaalit(a)nelonenmedia.fi
Kirjoita viestin aiheeksi ”RMJ”
Yritys- ja ryhmälippujen tilausohjeet täällä.

MYYNTIPAIKAT / YRITYSYHTEISTYÖ

tapahtumat(a)nelonenmedia.fi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Sarianna Matikainen
sarianna.matikainen(a)nelonenmedia.fi

TUOTTAJA

Jonna Myllykangas
jonna.myllykangas(a)nelonenmedia.fi

MARKKINOINTI

Sinikka Långström
sinikka.langstrom(a)nelonenmedia.fi

MEDIATIEDOTUS

Sari Andersson
sari(a)propromotion.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä