UKK

UKK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Raumanmeren Juhannusta ei järjestetä vuonna 2020. Katso alta ohjeet, miten toimia:

1. Miten kesäkuun jo ostettujen lippujen kanssa käy?

RMJ 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Raumanmeren Juhannukseen. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi RMJ-lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Raumanmeren Juhannukseen. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.

Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa ja voit päättää täten lähempänä tapahtumaa, minkä lipputyypin ostat. Tai voit myös halutessasi lunastaa ostamasi 2020 RMJ-lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle. Alla ohjeet lippukauppasi rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 30.6.2020 mennessä.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/rmj2020
Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/rmj
Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.
HUOM! Mikäli lippukoodi ei toimi palautuslomakkeessa: Lippukaupan järjestelmässä saattaa olla viive, koodi ei ole vielä ehtinyt aktivoitua ja palautuslomake voi olla ruuhkautunut. Yritä myös lisätä yksi tyhjä rivi lippukoodin jälkeen, jos ei mene läpi. Yritä vielä muutaman kerran uudelleen eri ajankohtina ja mikäli ei useiden yritysten jälkeen toimi, ota yhteys lippukauppasi asiakaspalveluun.

2. Voitin liput 2020 tapahtumaan RMJ somesta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki RMJ’n somesta 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

3. Voitin liput tapahtumaan ulkopuolisesta kisasta (joku muu kuin RMJ’n oma some) esim. radio, yhteistyökumppani, joku muu. Miten lippuni kanssa käy?

RMJ 2020 tapahtumaa ei järjestetä, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

4. Miltä näyttää RMJ 2021?

RMJ juhlitaan taas 24.-26.6.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.

5. Mitä teen mökkimajoitusten kanssa?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä Poroholmalta. Katso ohjeet ja muutosehdot varaukselta ja ole yhteydessä Poroholmaan: www.poroholma.fi/festarimajoitus/ tai sähköpostilla info (at) rpr.fi

6. Mitä teen teltta- tai karavaanivarausten kanssa?

RMJ 2020 teltta – tai karavaanilippu kelpaa myös ensi vuoden Raumanmeren Juhannukseen. Mikäli haluat majoittua jo ostamallasi RMJ-teltta- tai karavaanilipulla ensi vuoden tapahtumassa, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Raumanmeren Juhannuksen teltta- ja karavaanialueelle. Tai vaihtoehtoisesti voit hakea majoituslipun rahat takaisin. Teltta- ja karavaanipaikkojen liput palautetaan asiakkaalle Tiketin palautusjärjestelmän kautta.
Tiketti: Tiketti lähettää sähköpostin jokaiselle teltta- tai karavaanililipun ostaneelle, jotka ovat oston yhteydessä antaneet sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa katso ohjeet palautuksiin tapahtumasivulta www.tiketti.fi/rmj2020
Majoituslippujen takaisinhaku on tehtävä 30.6.2020 mennessä.

7. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.